Vått elfilter levererat till Billingsfors

Envibat har framgångsrikt levererat ytterligare ett vått elfilter (WESP) till en Mesa ugn. Den här gången till Billingsfors.

Läs mer

Vått elfilter till Norge

Envibat har levererat ett vått elfilter till Elkem i Norge.

Läs mer

Jämtkraft

Envibat ska leverera fyra stycken kondensorer till Jämtkraft

Läs mer

IVAB

Envibat har tecknat avtal med IVAB om att leverera en stoftrenande värmeåtervinning till TEMAB.

Läs mer

Södra Cell Mönsterås

Envibat levererar en kondensor till Södra Cells massabruk i  Mönsterås. Kondensorn får en storlek på drygt 20 ton när den är installerad och klar.  

Läs mer

BillerudKorsnäs

Envibat har levererat en WESP i kombination med stoftskrubber till Frövi massabruk. Anläggningen tvättar bort stoft från gas avgaserna som kommer vid tillverkning av CaO. Tack vare utformningen klaras extremt höga stofthalter i gasen med fortsatt tillgänglighet och konstant kvalitet på utgående gas.

Läs mer

Besök av Landshövdingen

Landshövdingen på besök Landshövdingen i Västerbottens län, Magdalena Andersson, Besökte i början av april Envibat. Besöket gjordes tillsammans med Enhetschef Eva Mikaelsson på Miljöanalysenheten och Elin Söderberg, handläggare Samhällsutvecklingsenheten. Under besöket diskuterades Envibats spetsteknologi inom områdena partikelavskiljning, rökgaskondensering och vattenrening samt Envibats utveckling både på den lokala och internationella marknaden. [...]

Läs mer

Envibat levererar rökgaskondensering

Ny anläggning levereras i Stockholmsområdet Envibat lyfter in anläggning i Arninge för Jernforsen. Anläggningen består av två linjer med separata rökgaskondenseringar samt en gemensam vattenrening bestående av ultrafilter och omvänd osmos.

Läs mer

Årets företagare i Skellefteå

Harry Johansson blir idag utsedd till årets företagare i Skellefteå Grundaren av Envibat, Harry Johansson, blev utsett till årets företagare i Skellefteå tack vare sitt arbete i Envibat.   Läs mer hos Norran  
Läs mer

Envibat levererar åter igen till Hotab

Hotab har valt att anlita Envibat för leverans av rökgaskondensering till en panna som de ska leverera till Moss i Norge.

Läs mer